DA LI BI OVAJ TIM BIO U VRHU SUPERLIGE? Predstavljamo ekipu sačinjenu od slobodnih igrača iz Srbije (FOTO)

A. Ilić

18. 09. 2021. u 16:16

ZAVRŠEN je prelazni rok, a nisu svi dostupni igrači još uvek pronašli uhlebljenje.

ДА ЛИ БИ ОВАЈ ТИМ БИО У ВРХУ СУПЕРЛИГЕ?  Представљамо екипу сачињену од слободних играча из Србије (ФОТО)

FOTO: AP

Zanimljivo je da ima mnogo onih koji su prošli "ispod radara" Crvene zvezde i Partizana, ali i bogatih evropskih klubova, a nema sumnje da su mogli da im dodatno unaprede igru. 

Neka od najzvučnijih imena koja još uvek nemaju klub jesu: Ljubomir Fejsa, Nikola Gulan, a tu je i velika želja crveno-belih Aleksandar Prijović. 

Tim od slobodnih "Srba", sačinjen od igrača koji u momentu pisanja teksta još uvek nisu pronašli tim,  za koji bi neki rekli da bi se lako našao u vrhu tabele, a možda čak i konkurisao za osvajanje titule čine sledeći igrači, a tim smo selektirali u formaciji 4-4-2 "dijaman". 

U sastavu su: Đorđe Lazović, dugogodišnji golman Javora koji je u više navrata, posebno igrajući protiv "večitih" pokazao da poseduje veliki kvalitet. 

Levog beka pokrivao bi Vladimir Golemić, dok bi štoperske pozicije pokrivali Nikola Andrić i Branislav Ivanović. O nekadašnjem kapitenu reprezentacije Srbije ne treba posebno trošiti reči, radi se o jednom od najboljih srpskih defanzivaca.

Kao i nekadašnjem štoperu Čelsija Vladimiru Golemiću nije bilo strano da u Italiji trese mrežu. Tu je i Nikola Gulan, nekadašnji fudbaler tima iz Humske koji je veći deo karijere igrao u inostranstvu, a proteklu sezonu proveo je u švedskom Hekenu. 

Mesto ispred defanzivne linije rezervisano je za još jednog nekadašnjeg reprezentativca - reč je o ljubomiru Fejsi. Momak rođen u Vrbasu nastupao je takođe za crno-bele, a potom za Benfiku i Alaves, a poslednji klub mu je Al Ahli iz Džede. 

Levu, odnosno desnu poziciju u veznom redu pokrivali bi Ognjen Krasić, doskorašnji fudbaler Voždovca i Slobodan Novaković, bivši fudbaler Kabbela. 

Mesto iza napadača rezervisano je za Radomira Milosavljevića koji je nastupao za AE Larisu, a u napadu našeg tima mesto je rezervisano za Aleksandra Prijovića, i Darka Bjedova. 

FOTO: Buildlineup.com

Koliko bi ovaj tim mogao u Superligi? Napišite nam u komentaru. 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?