PREMIJER LIGA: Siti srušio Stemford bridž, Vila slavila na Old Treafordu

Novosti online

25. 09. 2021. u 15:40

PRVE dve utakmice subotnjeg programa Premijer lige donele su polovičan uspeh klubovima iz Mančestera, a najveći pobednik iz ove situacije mogao bi biti Liverpul koji ima priliku da se pobedom nad Brentfordom izdvoji na čelu tabele.

ПРЕМИЈЕР ЛИГА: Сити срушио Стемфорд бриџ, Вила славила на Олд Треафорду

FOTO: EPA

Siti je kao gost savladao Čelsi, golom Gabrijela Žezusa u 53. minutu. To je bio prvi poraz aktuelnog šampiona Evrope i kakva-takva osveta građana za poraz u finalu Lige šampiona.

Prvi put u istoriji Premijer lige Siti je dva puta uzastopno slavio na Stamford bridžu, a ovom pobedom Pep Gvardiola je postao jedini menadžer u PL koji je uspeo da pobedi sva četiri poslednja menadžera Čelsija.

Mančester junajted je doživeo prvi poraz u Ligi, a bodove sa Old Traorda nosi Aston vila i to prvi put posle 2009. godine. Jedini pogodak na meču postigao je Haus u 88. minutu meča, a tragičar crvenih đavola je Bruno Fernandeš. Portugalac je u 90. minutu promašio penal i to tako što je prvi put u karijeri promašio ceo gol sa bele tačke.

Sada Siti, Junajted i Čelsi imaju po 13 bodova, koliko i Liverpul uz meč manje. Aston vila je sedma sa 10 bodova.

BONUS VIDEO - DA ŽIVIMO NORMALAN ŽIVOT: Nemanja Matić pozvao građane da se vakcinišu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?