SUAREZOVA OSVETA KUMANU Atletiko pregazio Barselonu i produžio joj agoniju

Novosti online

02. 10. 2021. u 22:53

U derbiju osmog kola španskog prvenstva, Atletiko Madrid je savladao Barselonu sa 2:0.

СУАРЕЗОВА ОСВЕТА КУМАНУ Атлетико прегазио Барселону и продужио јој агонију

Twitter / @ntvspor

Junak pobede bio je bivši as Barse, Luis Suarez, koji se na sebi svojstven način osvetio treneru kluba sa "Nou Kampa", Ronaldu Kumanu, koji ga je i oterao iz ekipe čiji je treći najbolji strelac u istoriji sa 198 pogodaka u pet sezona.

Suarez je najpre u 23. minutu bio asistent za gol Tome Lemara, i to proigravši kolegu bez gledanja nakon što ga je, posle lepog okreta na levom krilu, proigrao Žoao Feliks.

Urugvajac i strelac prvog pogotka su potom zemnili uloge kada su, u 44. minutu, po drugi put navijači "jorgandžija" slavili to što se Barselonina mreža zatresla.

Ekipa Dijega Simeonea je, naime, oduzela u levom delu svoje odbrane loptu gostima, a onda za deset sekundi, uz samo po dva kontakta s "bubamarom", osvojila ceo teren. U akciji u kojoj su učestvovala četvorica fudbalera, Lamar je na kraju, u situaciji 2-na-1, desno od sebe proigrao Suareza, ovaj imao "sve vreme ovog sveta" da vidi šta pokušava golman rivala Ter Štegen, a onda ga je rutinski savladao sa 2:0.

Posle ovog meča, Atletiko se na vrhu tabele izjednačio sa gradskim rivalom Realom, koji takođe ima 17 bodova, ali meč manje, dok je Barselona tek deveta, uz svega tri pobede i 12 prvenstvenih bodova.

To bi, uz debakle u Ligi šampiona u vidu poraza od po 3:0 od Bajerna i Benfike, uskoro moglo da dovede i do Kumanove smene. A od toga, čini se, ne mogu da spasu ni podaci poput 70% vremena s loptom u posedu u ovom derbiju, ili tri šuta više od Atletika. Barsa, prosto, uopšte nije bila opasna, naročito otkako je Kutinjo izašao iz igre u 64. minutu, pa je na upravi kluba da nađe rešenje i prekine ovu agoniju.


BONUS VIDEO Nakon nokauta - Sudija usred ringa morao da uspava MMA borca

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TURIZAM KAO FAKTOR MIRA: Obrazovno i duhovno iskustvo koje širi um