RONALDO UTUČEN ZBOG SMRTI SORAJE: Preminula supruga najboljeg Kristijanovog prijatelja

Novosti online

05. 10. 2021. u 10:51

FUDBALER Mančester junajteda Kristijano Ronaldo na dirljiv način se oprostio od najbolje prijateljice Soraje (34), koja je, nažalost, prerano preminula od posledica infekcije.

РОНАЛДО УТУЧЕН ЗБОГ СМРТИ СОРАЈЕ: Преминула супруга најбољег Кристијановог пријатеља

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Ronaldo se na emotivan način oprostio od prijateljice.

- Dođe vreme kada sve padne u drugi plan, pa tako i fudbal. Nedavno nas je neočekivano napustila draga Soraja (34), prekrasna majka i jedna od najboljih prijateljica koje mi je život podario - napisao je Ronaldo u svojoj dirljivoj objavi na Instagramu.

Soraja je bila supruga Ronaldovog najboljeg prijatelja, portugalskog fudbalera Hosea Semeda (36).

- Ništa ne može umanjiti bol mog brata Hosea Semeda i njegove porodice. I danas smo zajedno, kao i uvek, a moramo se suočiti sa ovim strašnim trenutkom. Počivaj u miru prijateljice, nikada te nećemo zaboraviti - dodao je Portugalac.

Ronaldo i Semedo su kao klinci zajedno igrali u Sportingovoj akademiji. Od tada ih veže čvrsto i iskreno prijateljstvo. Semedo, koji trenutno nastupa za Vitoriju Setubal iz Portugalije, često je isticao koliko mu je Kristijano pomogao u životu.

- Sve dugujem Ronaldu. Da ga nije bilo, izbacili bi me iz akademije i vratio bih se u problematičan kraj u kom sam živeo. Moji prijatelji iz detinjstva su danas narkomani ili su u zatvoru, a ja imam karijeru, decu i prekrasan život koji dugujem Ronaldu - ispričao je jednom prilikom Semedo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?