SADA PATE IZ DANA U DAN Odbili da dovedu Halanda za samo dva miliona evra

Novosti online

09. 10. 2021. u 17:00

ERLING Braut Haland jedan je od najtraženijih fudbalera na planeti, što i ne čudi imajući u vidu kako igra i koliko golova daje. A u jednom klubu zbog toga baš pate.

САДА ПАТЕ ИЗ ДАНА У ДАН Одбили да доведу Халанда за само два милиона евра

foto: EPA

Kako javlja "Gazeta delo sport", fantastični holandski golgeter, koji trenutno nastupa za Borusiju Dortmund, a kome je cena dostigla 75 miliona evra, ne tako davno je mogao da bude kupljen za samo dva miliona.

Ali, uprava Juventusa, koja je imala takvu mogućnost, to je odbila da učini.

Sve je sada otkrio Bepe Marota, sadašnji Interov direktor, a tada čelnik "Juvea", i to sledećim rečima:

- Sebi zameram mnogo toga, a jedna od najvećih stvari je - Haland. Mogao je da dođe u Juventus za dva, ne više od tri miliona evra. Ali..., ostao je nedorečen Martona, dodavši samo da "finansijska kreativnost u dogovorima nije bila baš na najvišem nivou". Očigledno i puka procena, vredi li Norvežanin toliko.

Od tih dana u Moldeu, Erling Braut Haland je postao koban maltene po svakog golmana pred kog izađe. Zato se i njegov menadžer, Mino Rajola, prema pisanju engleskih medija "s pravom nada da će u nekom novom klubu, norveški golgeter imati platu od oko 50 miliona evra". Plus bonusi.

Marota na kraju ističe da je uveren da Haland nikada neće igrati u Seriji A:

- Apsolutno ne postoji mogućnost da jedan od najboljih evropskih napadača igra u italijanskom klubu. Italija je postala tranzitna zemlja, razvojna liga, a vrhunac karijere za takve igrače predstavljaju španska La Liga i engleska Premijer liga, smatra direktor Intera.


BONUS VIDEO  Novak Đoković peva "Pukni zoro" - snimak o kome priča Srbija
 

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MUKE ZA IGORA DULJAJA: Partizan bez prvog golmana protiv Crvene zvezde