ENGLESKA JE ZGROŽENA Mađarski huligani izbacili policiju sa Vemblija (VIDEO)

Novosti online

13. 10. 2021. u 16:07

HULIGANI su šokirali Englesku. Ali, ne engleski huligani.

ЕНГЛЕСКА ЈЕ ЗГРОЖЕНА Мађарски хулигани избацили полицију са Вемблија (ВИДЕО)

twitter / HooligansTV_eu

Sinoć je na "Vembliju" odigrana kvalifikaciona utakmica za odlazak na Svetsko prvenstvo između reprezentacija Engleske i Mađarske, a ponašanje gostujućih navijača zgrozilo je Britance.


Ne samo da su ušli u sukob sa radnicima obezbeđenja, već su i njih i policiju koja im se pridružila - izbacili sa stadiona.


Fizički sukob je, srećom, kratko trajao i povređenih nije bilo, ali su Mađari svojim ponašnjem dospeli na stub srama u brojnim engleskim medijima.

Deo njih je potom likovao jer je uhapšeno šest huligana, a otkriveno je i da je sukob počeo kada je jedan radnik obezbeđenja pokušao da izvede Mađara koji ga je vređao na rasnoj osnovi.


Sama utakmica je završena bez pobednika, 1:1 - Salai je doveo goste u vođstvo u 24. minutu, a Stons u 37. postavio konačan rezultat.

Engleska je uoči poslednja dva kvalifikaciona kola prva u grupi sa 20 bodova, Poljaci su im "za petama" - imaju 17, treća je Albanija sa 15, a četvrta Mađarska sa 11.


BONUS VIDEO Novak Đoković peva "Pukni zoro" - snimak o kome priča Srbija

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?