MARKO ŽIVKOVIĆ POSLE PRVENCA: "Zdjelara častim čokoladom"

M. BLAŽIĆ

14. 10. 2021. u 21:39

SLAVA je pripala Kvinsiju Menigu, većina naslova i odjeka odnosila se na partiju holandskog internacionalca i dva postignuta gola.

МАРКО ЖИВКОВИЋ ПОСЛЕ ПРВЕНЦА: Здјелара частим чоколадом

Foto: M.Vukadinović

Ipak, kup meč sa Trajalom (3:0) će u posebnom sećanju ostati i defanzivcu Marku Živkoviću, koji je u 28. utakmici u crno-belom dresu uspeo da postigne prvenac. Na taj način, pouzdani desni bek je postao 16. igrač Partizana ove sezone, koji je tresao mreže rivala.

- Često sam zamišljao kako dajem gol za Partizan. Znao sam otprilike da će to biti na ovaj način. Prelep osećaj. Saša Zdjelar je lepo video gde se nalazim i da lopta tu može da prođe. Iskoristili smo šansu, još jednom mu hvala. Dobiće čokoladu - objasnio je Živković sa kim "deli" pet minuta slave dočekanih u duelu sa Trajalom.

Utakmica sa Kruševljanima je stigla odmah posle reprezentativne pauze, a do naredne će Stanojevićev tim morati da odigra sedam utakmica.

- Svaka utakmica je "za život", posebno što će zbog lošeg vremena tereni biti teški. Dosad nismo imali problema. Tako razmišljamo i za budućnost, da pobedimo sve do kraja.
Konkurencija Aleksandra Miljkovića tera ga da pojačava rad.

- Imamo dosta utakmica i trudim se kad dobijem šansu, da pružim maksimum. Drago mi je da me saigrači vole, najvažnije je da opravdam šefovo poverenje - kaže Marko.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?