SMENA NA KLUPI ORLIĆA: Rogić umesto Živkovića

N. I.

14. 10. 2021. u 21:44

ZVONKO Živković više nije selektor mlade reprezentacije Srbije. Posle očajnih rezultata u kvalifikacijama za EP 2023. godine, ovaj trener je sporazumno raskinuo ugovor sa FSS.

СМЕНА НА КЛУПИ ОРЛИЋА: Рогић уместо Живковића

foto: FSS

- Fudbalski savez Srbije se zahvaljuje na saradnji Živkoviću i želi mu sve najbolje u daljoj karijeri. Za vršioca dužnosti imenovan je Aleksandar Rogić, sa svojim stručnim štabom - stoji u saopštenju sa Terazija 35.

Živković je u prva četiri kola ostvario samo jednu pobedu sa "orlićima" u Jermeniji (4:1), jedan remi u Severnoj Makedoniji (0:0) i čak dva poraza, od Ukrajine (0:1) i Francuske (0:3) u Beogradu.

- Zahvalio bih se FSS na ukazanom poverenju. Želeo sam da postignem mnogo više nego što smo uradili u ova četiri kola. Nažalost, to se nije dogodilo. Novom stručnom štabu, selektoru, igračima i savezu želim sve najbolje u nastavku kvalifikacija i daljem radu. Takođe bih selektoru "A" tima Draganu Stojkoviću poželeo da sa seniorskom reprezentacijom ostvari plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022 - istakao je Zvonko Živković.

"Orlići" će svoje sledeće utakmice u kvalifikacijama za EP igrati u novembru protiv Farskih Ostrva u Novom Sadu i Ukrajine u gostima. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TURIZAM KAO FAKTOR MIRA: Obrazovno i duhovno iskustvo koje širi um