ARAPI NUDE 60 MILIONA ZA VLAHOVIĆA: Srpski reprezentativac na meti NJukasla

M. B.

18. 10. 2021. u 22:08

INTERESOVANjA iz brojnih evropskih klubova za Dušana Vlahovića se nižu iz dana u dan, a prema informacijama sa Ostrva, poslednji koji je stao u red za mladog napadača je Njukasl.

АРАПИ НУДЕ 60 МИЛИОНА ЗА ВЛАХОВИЋА: Српски репрезентативац на мети Њукасла

FOTO: EPA

Prebogati saudijski princ Mohamed bin Salman je nedavno kupio "svrake" i ozbiljni planovi za ojačanje igračkog kadra su uveliko u toku. Među imenima potencijalnih napadača crno-belih sa severa Engleske podvučeno je i ime napadača Fiorentine i našeg nacionalnog tima.

Englezi, zasada, barataju cifrom od 60 miliona evra, koja bi omogućila realizaciju ovog transfera, i tvrde da je Vlahović jedan od prioriteta Njukasla. Pored novopečenih milijardera u trci za njegov potpis je i drugi premijerligaš, Totenhem.

"Pevci" smatraju Vlahovića idealnom zamenom za Harija Kejna, koji je ovog leta ostao u Londonu, ali se i dalje uveliko spekuliše o njegovom napuštanju kluba u kojem je stekao punu afirmaciju.

Vlahović je ove sezone na osam odigranih utakmica u dresu "ljubičastih" postigao šest golova i upisao jednu asistenciju, dok je za reprezentaciju Srbije u oktobarskom ciklusu kvalifikacija za SP u Kataru postigao tri od četiri golova "orlova".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?