BEKENBAUER JE TADA ŠOKIRAO IGRAČE BORDOA: Prešao je preko terena i rekao: "Gde si, Dragane?"

Novosti online

20. 10. 2021. u 10:37

NAPUSTIO nas je legendarni golman Dragan Pantelić. Ikona FK Radnički je danas u UKC Niš preminuo od posledica korona virusa u svojoj 69. godini.

БЕКЕНБАУЕР ЈЕ ТАДА ШОКИРАО ИГРАЧЕ БОРДОА: Прешао је преко терена и рекао: Где си, Драгане?

FOTO: Arhiva

Život popularnog Pante bio je pun zanimljivih događaja, a jedan od njih dogodio se dok je igrao za ekipu francuskog Bordoa. 

Čuveni kapiten nemačke reprezentacije Franc Bekenbauer tada je došao u Bordo kao prvotimac Hamburgera na meč drugog kola Kupa UEFA. Njegovo ophođenje prema Panteliću bez teksta je ostavilo njegove saigrače. 

- Četiri puta smo igrali zajedno u mečevima Evrope i Sveta. Svaki put kada bismo se videli na nekoj od utakmica uvek bi prišao i pozdravljali bismo se međusobno. Prešao je preko celog terena, došao do mene, pozdravili smo se, rekao je: "Gde si, Dragane?" Moji saigrači bili su u neverici, u čudu su me gledali i samo dobacili: "Ljubomorni smo na tebe. To je bio Bekenbauer", rekao je Pantelić za sportski dodatak Novosti

BONUS VIDEO 

 

PRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

ROLAN GAROS UVEO VELIKU PROMENU: Novak Đoković je oduševljen!