STANOJEVIĆ PRED GENT: "Biće dobar meč, igraćemo ofanzivno"

Novosti online

20. 10. 2021. u 13:46

TRENER fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je danas da očekuje kvalitetnu i zanimljivu utakmicu protiv Genta u Ligi konferencija.

СТАНОЈЕВИЋ ПРЕД ГЕНТ: Биће добар меч, играћемо офанзивно

FOTO: M. Vukadinović

Crno-beli sutra od 21 sat na stadionu u Humskoj dočekuju belgijski tim u trećem kolu grupne faze Lige konferencija, a oba tima do sada imaju maksimalan učinak.


- Imamo odlučujuću utakmicu, jednu od odlučujućih za prolaz i proleće u Evropi. Igramo protiv ekipe koja je direktan konkurent za prvu poziciju. Naredne dve utakmice će mnogo toga odlučiti. Spremni smo, motivisani. Zdravstvena situacija je dobra, Jović se oporavio, neće biti u konkurenciji, ali trenira. Željno čekamo utakmicu - rekao je Stanojević na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

Stanojević je upitan da li će crno-beli sutra prekinuti lošu seriju sa belgijskim klubovima u evropskim takmičenjima.

- Nadamo se tome, Belgijanci imaju dobru ligu, dosta ulažu u fudbal. Igrali su promenljivo ove sezone, imali su dosta povređenih igrača, ali su im se svi vratili. U usponu su forme, biće teško, ali ne može da bude lako ako želimo da budemo prvi u grupi i ako hoćemo proleće. To je za nas izazov i nadam se da ćemo prekinuti taj loš niz sa Belgijancima - poručio je Stanojević.

On se osvrnuo i na ekipu Genta.

- Snažni su, visoki, igraju s jakim ritmom, igraju sa toliko napadača. Dosta ofanzivna ekipa, koja rizikuje. Dinamična ekipa, biće jedna dobra utakmica, mi ćemo izaći u ofanzivnom sastavu. Ne znam koji će rezultat biti, ali znam da će biti dobra i zanimljiva utakmica - istakao je trener crno-belih.

- Pokušaćemo da se nametnemo, igramo kod kuće, pokušaćemo da kroz naše vrline iskoristimo mane njihovog sistema - poručio je Stanojević.

Golman Aleksandar Popović veruje u trijumf svog tima.

- Naredne dve utakmice su borba za prvo mesto. I Gent i mi smo pokazali da smo dve najkvalitetnije ekipe u grupi. Igramo na našem stadionu, imamo šansu za pobedu i da se odvojimo na prvoj poziciji - rekao je Popović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NA TO SAM NAJPONOSNIJI: Andrija Milošević o kultnoj seriji zbog koje ga publika obožava (VIDEO)