LAPORTA PROGOVORIO O NOVOM TRENERU: "Barsa ima i druge opcije"

Novosti online

29. 10. 2021. u 15:33

PREDEDNIK Katalonskog giganta Barselone Đoan Laporta govorio je o rešenjima za upražnjenu klupu kluba.

ЛАПОРТА ПРОГОВОРИО О НОВОМ ТРЕНЕРУ: Барса има и друге опције

Foto AP

Poraz od Rajo Valjekana 0:1 bio je kap koja je prelila čašu, te je posrnuli gigant nakon četvrtog poraza u šest mečeva odlučio da se zahvali holandskom stručnjaku. Laporta je za španske medije govorio o postavljanju novog trenera. 

- Ćavijevo ime je u svim vestima, ali Barselona ima i druge opcije. Nikada nisam promenio mišljenje o Ćaviju. Jednog dana će postati trener Barselone. A ono što ne znam je kada će to biti. Istina je da su podaci koje su o njemu nabavili skauti veoma dobri. Svi prilozi koje o njemu imamo su veoma dobri, čak iako se ne bavi trenerskim poslom toliko dugo, naveo je Laporta.

Laporta nije pominjao imena kandidata o kojima se razmišlja, dok je nekadašnji vezista Ćavi trenutno šef stručnog štaba AL Sada, tima u kome je igrao nakon odlaska iz Barselone 2015. godine. On je potom postao trener kluba 2019. godine.

Laporta je rekao da će trener Barselone B Serhi Barhuan predvoditi ekipu u subotu protiv Alavesa u prvenstvu i verovatno protiv Dinama iz Kijeva, u sredu u Ligi šampiona.

BONUS VIDEO 

 

PRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici