MESI BIO NEVIDLJIV: Argentinac dobio lošu ocenu za izdanje u derbiju sa Lilom

Z. Ć.

30. 10. 2021. u 22:08

MESI, trojka si! Sportski novinari žestoko su iskritikovali Argentinca zbog loše partije u derbiju Pari Sen Žermena sa Lilom (2:1).

МЕСИ БИО НЕВИДЉИВ: Аргентинац добио лошу оцену за издање у дербију са Лилом

FOTO: EPA

Iako je Mesi igrao samo prvo poluvreme zato što kuburi sa povredom, prestižni "Ekip" je bio nemilosrdan i ocenio ga lošom trojkom.

- Mesi je u prvom poluvremenu igrao na poziciji lažne devetke, što mu je uvek odgovaralo, ali je bio potpuno izgubljen. Dodavanja su mu bila netačna, gubio se na terenu i bio je potpuno nevidljiv. Ruku na srce, imao je problem s mišićem pre utakmice, ali to ga ne opravdava da je dosad u francuskom prvenstvu bio senka onog Mesija na kojeg smo navikli. Da li neko zaista misli da Mesi u četiri utakmice u Ligi 1 neće ni pogoditi ni asistirati? Ali, to se zaista dogodilo. Na kojoj god poziciji igrao u prvenstvu, Mesi ne može ništa i njegova igra praktično nema nikakvog učinka - oštar je "Ekip".

Na pet mečeva u francuskom šampionatu Mesi za 325 minuta ima sve nule u statističkim kolonama, ali je u Ligi šampiona postigao tri gola na isto toliko mečeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici