NOVI MISTERIOZAN NESTANAK U BEOGRADU: Posle boksera i rvačima se gubi svaki trag

Novosti online

11. 11. 2021. u 10:10

DVOJICA marokanskih rvača trebalo je da se takmiče na Svetskom prvenstvu za rvače do 23 godine koje se u Beogradu održavalo od 1. do 7. novembra, na kojem je učestvovalo više od 600 sportista iz 60 zemalja, ali im se trag izgubio po sletanju u Beograd.

НОВИ МИСТЕРИОЗАН НЕСТАНАК У БЕОГРАДУ: После боксера и рвачима се губи сваки траг

Beoinfo

- Dvojica mladih sportista iz Maroka iskoristila su učešće na nedavnom Svetskom prvenstvu u Srbiji da ilegalno napuste tu afričku zemlju - na svom Fejsbuk profilu objavio je Fouad Meskout, predsednik Rvačke federacije Maroka, navodeći da je slučaj prijavljen policiji u Srbiji i ambasadi Maroka u Beogradu.

Meskout je naveo i da "iza bekstva dvojice rvača u Srbiji stoji kriminalna mreža specijalizovana za ilegalne imigracije".

Prema informacijama "Radija Slobodne Evrope", sportisti nisu zatražili azil u Srbiji i nije poznato da li se još uvek nalaze na teritoriji naše zemlje.

Ovo je u poslednje vreme samo jedan od primera marokanskih sportista koji učešće na međunarodnim takmičenjima koriste da pobegnu iz domovine.

Sportisti Maroka, a i aktivisti, su prema pisanjima tamošnjih medija često poručivali da sportski sistem u toj afričkoj zemlji nije razvijen i da ne obezbeđuje neophodnu podršku mladim sportistima da razvijaju svoje veštine.

Podsećanja radi, juče se pojavila informacija o nestanku boksera iz DR Konga u prestonici Srbije, ali prema pisanju RTS-a iz MUP-a su to demantovali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici