KANGA IMAO SMRTNI SLUČAJ: Ko će na gol protiv Inđije, dilemu otklonio Stanković

Novosti online

17. 11. 2021. u 16:52

TRENER fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković najavio je utakmicu svog tima sa Inđijom u okviru zaostale utakmice Kupa Srbije.

КАНГА ИМАО СМРТНИ СЛУЧАЈ: Ко ће на гол против Инђије, дилему отклонио Станковић

FOTO: FK Crvena zvezda

Za šampiona Srbije i osvajača Kupa kalkulacija nema - pobeda protiv Inđije je imperativ.

- Naša očekivanja su da idemo dalje. To je jedan od ciljeva koji smo zacrtali pre početka sezone. S obzirom na to da igramo odmah nakon reprezentativnih obaveza neću moći da igram na Borjana, koji je jutros u četiri po našem vremenu, igrao utakmicu. Srećom, pobedio je i na dobrom je putu da ode na Svetsko prvenstvo. Neće biti ni Kange zbog smrtnog slučaja koji je imao u porodici. Degenek se vraća, Dragović takođe, a videćemo, imamo tu i mlade momke koji se vraćaju iz mlađih reprezentacija. Njih još nismo imali na treningu. Ali, danas ćemo videti u kakvom su stanju, naveo je Stanković.

Imaće skraćeni roster nakon reprezentativnih obaveza, ali Zvezdin strateg ne sumnja u kvalitet ostatka tima.

- Više puta sam ponovio da je Zvezda jednako rezultat. Ko god da igra. Naš cilj je jasan, o drugome ne želim ni da razmišljam.

Od sutra, Crvenu zvezdu očekuje naporan raposred i tri utakmice u sedam dana.

- Imamo četvrtak-nedelja-četvrtak. Tri fronta, tamo gde i Crvena zvezda zaslužuje da bude. Sa pozitivnim rezultatima od sutra, do 15 decembra možemo da budemo na jednom lepom putu. Moramo da igramo kako znamo.

Govorio je Stanković i o narednom rivalu.

- Prvi su u Drugoj ligi Srbije, neko ko ima dosta pobeda... Doživeli su težak poraz na Banjici, ali krenuli su dobro sezonu. Ekipa za respekt. Svesni smo da može biti poteškoća, kao i kod terena, znamo njegove dimenzije i slično.

Kada je u pitanju situacija na golu, kako je rekao, Borjana nema, a Gordić još nije spreman. Tako se odgovor za Inđiju, ko će biti među stativama, sam nameće.

- Popović je broj jedan sutra. Gordić se još nije vratio, jasan je bio Stanković.

Meč Inđije i Crvene zvezde na programu je u četvrtak od 13 sati.

BONUS VIDEO 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KAKVA BOMBA: Mitrovića po svaku cenu žele u Premijer ligi?