SRPSKA GOL-MAŠINA OBORILA REKORD: Aleksandar Mitrović nastavio nestvarnu seriju (VIDEO)

D. N.

11. 12. 2021. u 17:57

ALEKSANDAR Mitrović je nastavio fantastičnu seriju golova u ovoj sezoni engleskog Čempionšipa, u kome je upravo oborio klupski rekord.

СРПСКА ГОЛ-МАШИНА ОБОРИЛА РЕКОРД: Александар Митровић наставио нестварну серију (ВИДЕО)

FOTO: AP

Srpski napadač je zaigrao ove subote od prvog minuta za Fulam na gostovanju Lutonu, a u listu strelaca upisao se u 19. minutu.

Tada se našao na pravom mestu posle pravog karambola u suparničkom kaznenom prostoru, pa je bez poteškoća smestio loptu u mrežu domaćina:

Iako je u 62. minutu Luton došao do 1:1 preko Adebajoa, čime je postavljen konačan rezultat, Mitrovićev klub je uvećao prednost na tabeli Čempionšipa.

Fulam je, naime, posle ovog meča 22. kola stigao do 45 bodova, a na 43 je ostao drugoplasirani Bornmut usled poraza od Blekburna (0:2).

Mitrović je u ovoj sezoni postigao čak 22 gola u Čempionšipu, uz pet asistencija, a postao je novi klupski rekorder po broju pogodaka.

Dosadašnji rekord držao je Ros Mekormak, koji je u sezoni 2015/2016 bio strelac 21 put, i to na 45 utakmica. Mitrović je do 22 stigao na 21 odigranom meču.

BONUS VIDEO: Slobodni asovi - transferi ovih igrača bi od januara mogli da promene fudbal

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TURIZAM KAO FAKTOR MIRA: Obrazovno i duhovno iskustvo koje širi um