ZVEZDA DOBILA KRALJA STRELACA: Dao više golova nego kompletan napad šampiona Srbije

Novosti online

12. 12. 2021. u 20:05

TRENER Crvene zvezde Dejan Stanković nije mogao da zamisli bolje pojačanje za drugi deo sezone.

ЗВЕЗДА ДОБИЛА КРАЉА СТРЕЛАЦА: Дао више голова него комплетан напад шампиона Србије

Foto arhiva VN

Na startu proleća imaće igrača sa ogromnim samopouzdanjem i špica koji u kontinuitetu nemilosrdno rešeta protivničke mreže. 

Ohi Omoidžuanfo postigao je pogodak i na poslednjoj utakmici u sezoni, na gostovanju Havesundu (2:1), čime je pobegao Tomasu Olsenu za jedan gol i sa 27 pogodaka poneo titulu najboljeg strelca norveškog prvenstva.

Ohijev Molde nije uspeo da napravi senzaciju u poslednjem kolu, pošto je Bodo Glimt bio silovit na gostovanju Mjondalenu (3:0), čime je sačuvao tri boda prednosti i overio drugu vezanu šampionsku titulu.

Koliko je igrač kao što je Ohi potreban na Marakani možda najbolje svedoči podatak da je ovaj golgeter postigao više pogodaka nego čitava navala Zvezde u svim takmičenjima, tu mislimo na trio Pavkov, Dioni, Živković. Zbirno, oni su sabrali ukupno 11 ove sezone.

Rišairo je dao jedan u Kup meču, Dioni jedan u ligi, dva u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a Pavkov pet u ligi i dva u Ligi Evrope.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za Novosti otkriva kada će Novak Đoković na trening!

DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za "Novosti" otkriva kada će Novak Đoković na trening!

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković podvrgnut je operaciji kolena na jednoj privatnoj sportskoj klinici u pariskom Petom arondismanu. Povreda meniskusa kolena koju je doživeo pre dva dana na Rolan Garosu na kraju je zahtevala hirurški zahvat, a dugogodišnji poznati srpski hirurg doktor Momčilo Jakovljević je za "Novosti" prokomentarisao šta su njegove kolege uradile u Parizu i koji su sledeći koraci u oporavku Đokovića.

05. 06. 2024. u 14:25

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za Novosti otkriva kada će Novak Đoković na trening!