KLOP GRMEO NA SUDIJU POSLE MEČA: Pričaće se o rečima trenera Liverpula

Novosti online

19. 12. 2021. u 22:25

LIVERPUL je prekinuo seriju od šest vezanih pobeda u Premijer ligi. "Crveni" su remizirali sa Totenhemom - 2:2, a nezadovoljan suđenjem bio je Jirgen Klop.

КЛОП ГРМЕО НА СУДИЈУ ПОСЛЕ МЕЧА: Причаће се о речима тренера Ливерпула

FOTO: AP/Tanjug

Nemačkom stručnjaku su zasmetale reči napadača "pevaca" Harija Kejna koji je istakao da nije zaslužio isključenje zbog starta nad Endijem Robertsonom koji je na kraju dobio crveni karton.

Bio je kapiten engleske reprezentacije grub u toj situaciji, ali je sudija Pol Tirni procenio da je to dovoljno za žuti karton. Klop je sudijama poručio da su imali tri greške.

- Robertsonu je pokazao crveni karton, ali morao je i Hariju Kejnu, koji nije trebalo da bude na terenu u drugom poluvremenu. Da je pogledao VAR, doneo bi drugačiju odluku. Kod crvenog za Robertsona ga je VAR probudio i rekao mu da pogleda još jednom, prvi put to nije bilo tako. Ne tražim sudije koje će da nam pomognu, želimo sudije koje su objektivne i vide stvari koje se dešavaju. U tri sporne situacije, jednom je bio u pravu, kada je pokazao crveni Robertsonu, a sve tri su bile na našu štetu - rekao je Nemac.

Endi Robertson dobija crveni karton/FOTO: AP/Tanjug

Potom je ovaj 54-godišnjak iz Štutgarta odgovorio Kejnu.

- Robova noga je bila u vazduhu i to ga je spasilo, to je bila čista slučajnost. Da mu je noga ostala na zemlji, bila bi slomljena posle onakvog starta. Hari ne može da sudi o tom startu. Imamo VAR i Pol Tirni je želeo da pogleda kada je Robertson startovao i to je u redu, ali zašto nije uradio isto i kod Kejnovog starta? Mislim da se svi slažu da je to crveni karton i ne znam da li je Kejnu pomoglo što je kapiten Engleske, ali znam da je zaslužio da bude isključen - zaključio je Klop.

Problem za Liverpul je taj što će Robertson pauzirati tri utakmice, a njega bi trebalo na poziciji levog beka da menja Kostas Cimikas.

"Crveni" su nakon remija drugi na tabeli sa 41 bodom, tri manje od vodećeg Mančester sitija.

BONUS VIDEO: TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE BESNA: Dronom ubijen Ivan Šaljnev