SAD ILI NIKAD: Juventus pojačao ponudu za srpskog napadača

Novosti online

26. 12. 2021. u 18:48

JUVENTUS nije više klub koji vlada Apeninima. Inter je preuzeo primat od "stare dame", a da to ne bi išlo na duži period pobrinuće se žestoko u Torinu.

САД ИЛИ НИКАД: Јувентус појачао понуду за српског нападача

Foto: EPA

Čelnici Juventusa pod hitno moraju da pojačaju napad, a glavna meta je Dušan Vlahović, koji je prva želja skoro svih većih klubova u Evropi.

Ipak, Fiorentina ozbiljno zateže, naročito ne žele iz Firence da Srbina prodaju rivalima iz Serija A, pre bi da mu čekiraju kartu za Ostrvo i Pirineje.

Upravo, zbog toga se Juventus bacio u poteru za drugim Srbinom.

Eurosport je ponovo pisao o interesovanju "stare dame" za Aleksandra Mitrovića i prema poslednjim informacijama, Juventus je povisio ponudu na čak 40 miliona evra!

U Fulamu se nadaju da će uspeti da zadrže Mitrovića bar do kraja sezone kako bi se zajedno vratili u Premijer ligu.

Eurosport podseća da se Juventus muči ove sezone u Seriji A, poređenja radi, ceo tim Masimilijana Alegrija postigao je 27 pogodaka, dok je Mitar dao 22 u Čempionšipu.

Nema sumnje da bi Aleksandar bio veliko pojačanje italijanskog giganta, ne baš kao Dušan Vlahović, ali za napad na titulu u Italiji može i Mitrović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)