SRBIN PRED TRANSFEROM KARIJERE: Italijanski gigant "kaparisao" Piksijevog "orla"

Novosti online

30. 12. 2021. u 11:31

NAREDNE sezone bismo mogli opet da gledamo srpski Inter! Nekada su dres ovog kluba nosili Dejan Stanković, Siniša Mihajlović i Zdravko Kuzmanović, a sada bi opet nekoliko srpskih fudbalera moglo da zaigra u Milanu.

СРБИН ПРЕД ТРАНСФЕРОМ КАРИЈЕРЕ: Италијански гигант капарисао Пиксијевог орла

FOTO: AP

Navodno, Luka Dinj iz Evertona je prva januarska meta, ali u nedostatku para uprava Intera još više razmišlja o letnjem prelaznom roku i dugoj listi igrača koji bi mogli da stignu kao slobodni agenti kad im na kraju sezone isteknu ugovori.

A na toj listi je i jedno novo ime, nama u Srbiji posebno zanimljivo. Milanska Gazeta delo Sport piše da su nerazuri naciljali i Filipa Đuričića!

Ne za odmah, već za leto, jer tada će isteći Filipov ugovor sa Sasuolom. Šanse da on i bude produžen trenutno se mere promilima, a baš je to situacija koju Inter želi da iskoristi.

Nije Filip jedini takav primer. Šampioni Italije žele da na isti način dovedu i Ajaksovog Andrea Onanu, pa Matijasa Gintera iz Borusije Dortmund… Đuričić se savršeno uklapa u tu strategiju, jer Inter ne sme da se razbacuje parama.

A igra i trofeji moraju da budu sastavni deo grada mode, pa je "orao" Dragana Stojkovića Piksija pravo rešenje.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?