KAPITEN SRBIJE NA RASKRSNICI: Tadić dobio ponudu koja se ne odbija

Novosti online

04. 01. 2022. u 09:39

NAJBOLjI fudbaler Srbije za 2021. godinu i kapiten srpske fudbalske reprezentacije Dušan Tadić je opčinio Amsterdam. Ajaks dugo nije imao voljenijeg igrača od kapitena "orlova".

КАПИТЕН СРБИЈЕ НА РАСКРСНИЦИ: Тадић добио понуду која се не одбија

FOTO: FSS

Koliko Tadića cene u Holandiji najbolje pokazuje nova ponuda koja je stigla na adresu srpskog reprezentativca.

Kako prenose beogradski mediji, najbolji fudbaler amsterdamskog Ajaksa Dušan Tadić po okončanju fudbalske karijere ostaće u fudbalu i posvetiti se trenerskom poslu.

To je velika želja čelnika Ajaksa kako bi vezali odličnog fudbalera do kraja karijere, a čini se da ni Dušan nema ništa protiv.

- Postoji želja i jedini sam igrač kome su ponudili ugovor da odmah po okončanju fudbalske karijere ostane u klubu i započne bavljenje trenerskim poslom. To je stvarno veliko poštovanje i hvala klubu na tome. Što se tiče trenerskog posla ovde, kao da si na najboljem fakultetu na svetu. Ono što ovde možeš da naučiš o fudbalu, ne možeš nigde na svetu. Stvarno je uživanje ovde živeti i učiti - istakao je kapiten "orlova".

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)