LEGENDARNI KOVAČEVIĆ HVALI LAZETIĆA: "Novi Vlahović? Ne, on je Ibrahimović"

Novosti online

26. 01. 2022. u 12:25

MARKO Lazetić je igrač o kome se priča u Milanu. Još uvek fudbaler Crvene zvezde, Marko obavlja poslednje lekarske preglede pred potpis ugovora sa Milanom.

ЛЕГЕНДАРНИ КОВАЧЕВИЋ ХВАЛИ ЛАЗЕТИЋА: Нови Влаховић? Не, он је Ибрахимовић

FOTO: Novosti

Iako mladi fudbaler nije zvanično još promovisan, porede ga sa Dušanom Vlahovićem koji će pojačati Juventus.

- Novi Vlahović? Pre bih ga uporedio sa Ibrahimovićem. Znam da je to mnogo ozbiljnije poređenje, ali me po osobinama više podseća na Zlatana. Visok je, ali može da uradi mnogo toga, u tehničkom smislu. Naravno, ima samo 18 godina i rano je da pričamo da li će da dostigne određeni nivo. Ali čim ga je Milan kupio, i to nešto znači, rekao je Italijanima Darko Kovačević.

Prve najave govore da će ostati u timu, gde će u žestokoj konkurenciji sa Zlatanom Ibrahimovićem i Olivijeom Žiruom voditi bitku za mesto u timu.

- Može da uči od šampiona kakvi su Ibra i Žiru. Pored njih će da napreduje. Radiće i sa Piolijem, jednim od najboljih trenera u Italiji za promociju mladih igrača. Dobro zna kada treba da ih lansira, kao i da sačeka ako treba. Sviđa mi se njihova filozofija. Timovi kao što su Lajpcig i Salcburg su koncentrisani na igrače do 25 godina, a sada je i Milan na tom nivou. Investiraju u mlade, a onda se bore za Skudeto - rekao je nekadašnji napadač.

Kovačević smatra da je Milan pogodio kada je u pitanju ovaj transfer.

- Milan je napravio odličan posao. Nekoliko puta sam ga gledao, kako u Zvezdi, tako i u omladinskoj reprezentaciji. Zbog toga, garantujem da je Milan došao do pravog talenta, sa velikim potencijalom. Dobro je građen za napadača, sa odličnom tehnikom. Ima osećaj za gol, intuiciju, a može i da stvara prilike. Marko je veoma talentovan, ali će morati da koristi svaku šansu koja mu bude ukazana - rekao je Kovačević.

BONUS VIDEO: KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA: Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021. godini

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)