ZVEZDA SRUŠILA LASK: Ohi ponovo pogodio, crveno-beli do preokreta za sedam minuta (VIDEO)

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

28. 01. 2022. u 16:50

FUDBALERI Crvene zvezde upisali su prvu pobedu na pripremama u Antatliji. Crveno-beli su savladali austrijski Lask posle preokreta sa 2:1.

ЗВЕЗДА СРУШИЛА ЛАСК: Охи поново погодио, црвено-бели до преокрета за седам минута (ВИДЕО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Dobro izdanje prikazao je šampion Srbije i nakon remija sa Mariborom (1:1) stigao je do prvog slavlja na zimskim pripremama u Turskoja, a strelci su bili Ohi Omoidžuanfo i Aleksandar Katai.

Dejan Stanković je na ovom meču odlučio da od starta zaigraju:

Popović - Gajić, Eraković, Dragović, Ivanić - Sanogo, Srnić - Živković, Ivanić, Katai - Ohi.

Ipak, nije ova utakmica dobro počela po Zvezdu. Baš kao i protiv slovenačke ekipe i sada su crveno-beli prvi primili gol. Igrao se 17. minut kada je Balić probio po desnoj strani i odličnim udarcem iskosa pogodio gol kluba iz Ljutice Bogdana.

 

Trglo je to šampiona Srbije koji su krenuli mnogo žešće da napadaju ka golu Šlagera. Uspeli su da dođu do preokreta za svega sedam minuta. Ohi prvu šansu nije iskoristio, ali drugu jeste. Norvežanin je sjajan pas Ivanića pretvorio u gol, drugi na ovim pripremama.

 

Drugi pogodak bio je delo Kataija. Kapiten Zvezde na ovom meču je uspeo sa leve strane dobro da šutira i pogodi mrežu rivala u 39. minutu. Ispostavilo se da je to bio konačan rezultat utakmice.

 

Starteri su na terenu proveli 70 minuta, a onda su na teren ušli rezervisti koji su prikazali dobru igru. Priliku da se upiše u strelce propustio je Filipo Falko čiji udarac sa nekih 16 metara je lako zaustaivo golman Laska.

Crvena zvezda naredni meč na pripremama igra protiv Šahtjora iz Donjecka, u ponedeljak 31. januara.

BONUS VIDEO: Dejan Stanković dao presek dosadašnjih priprema

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)