DUŠAN VLAHOVIĆ NALJUTIO NAVIJAČE JUVENTUSA: Iskopali staru objavu, ko je mogao da zamisli da će se ovo dogoditi (FOTO)

Novosti online

29. 01. 2022. u 08:53

SRPSKI fudbaler Dušan Vlahović novi je igrač slavnog torinskog Juventusa, a navijači crno-belog tima sa velikom pažnjom prate dešavanja oko doskorašnjeg fudbalera Fiorentine.

ДУШАН ВЛАХОВИЋ НАЉУТИО НАВИЈАЧЕ ЈУВЕНТУСА: Ископали стару објаву, ко је могао да замисли да ће се ово догодити (ФОТО)

FOTO: AP/Tanjug

Mnogi Dušanov transfer smatraju najvećim za Juventus još od dolaska Kristijana Ronalda, a sada je otkrivena i jedna stvar koja povezuje dvojicu igrača.

Sada već davne 2017. godine, kada se igrao duel Reala i Juventusa, Kristijano Ronaldo je postigao pogodak koji je njegov tim odveo do finala Lige šampiona. Madridski velikan je slavio 4:1 na putu do šampionske titule, a Vlahović je gol svog idola proslavio na zanimljiv način:

– Da, da, ti! Živeo kralj, napisao je srpski fudbaler.

Istog momenta kada je zvanično objavljeno da je Vlahović novi igrač Juventusa isplivala je davno napisana objava, a nema sumnje da je naljutila deo navijača. Nije im se dopalo to što se radovao porazu, ispostaviće se, budućeg kluba.

Dušan, koji je tada nastupao za Partizan verovatno nije mogao ni da zamisli da će za pet godina obući dres Juventusa, baš poput Kristijana Ronalda koji je nešto kasnije upravo iz Madrida prešao u Torino.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024