NE BISTE GA PREPOZNALI: Miodrag Grof Božović ne liči na sebe (FOTO)

Novosti online

04. 02. 2022. u 11:32

ŠTA se desilo sa Miodragom Grofom Božovićem? Bivši trener Crvene zvezde i aktuelni strateg Arsenala iz Tule Miodrag Grof Božović došao je u centar pažnje javnosti nakon drastičnih fizičkih promena nakon kojih ga neki ljubitelji fudbala nisu prepoznali.

НЕ БИСТЕ ГА ПРЕПОЗНАЛИ: Миодраг Гроф Божовић не личи на себе (ФОТО)

Foto: N.Paraušić

Grof ne liči na sebe, što se vidi po poslednjim fotografijama, a u svom stilu je prokomentarisao šta je dovelo do takve promene.

- Nije baš preko jedne noći, jeste preko 30. Počeo sam naglo da sedim, kosa je postala sve ređa, obrve su pobelele i eto rezultata pred vama - rekao je Božović za Sportklub.

Fotografije koje se pojavljuju po ruskim sajtovima i društvenim mrežama otkrivaju novog Grofa.

- Svako čudo za tri dana, tako i ovo. Prilagodljiv sam čovek, već sam se navikao na novi izgled. Čik da neko sad kaže kako je lagodan trenerski život, izazivam na dvoboj - kazao je Grof između ostalog.

Bivši fudbaler Zvezde Đorđe Despotović nova je udarna igla Božovićevog tima, a na predstavljanju je fotografisan upravo sa Grofom.

- Višegodišnje poznanstvo uticalo je, svakako, na izbor u okolnostima kada se mimoilazio sa Rubinom, plus podatak – izabranica njegovog srca je iz Tule, uskoro će postati otac. Dovoljno da se sklopi mozaik i potpiše ugovor, kako bismo ostvarili zacrtane planove u bliskoj budućnosti - zaključio je Božović.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici