POBEDA PA RAZLAZ: Paunović napustio Reding

Novosti online

19. 02. 2022. u 19:38

SERIJU od sedam poraza prekinuo je Reding pre tri dana remijem na gostovanju Piterborou, a danas su rojalsi stigli i do prve pobede još od novembra 2021. i to na gostovanju Prestonu. Ali, baš posle tog trijumfa stigla je vest da srpski stručnjak Veljko Paunović više nije trener ekipe.

ПОБЕДА ПА РАЗЛАЗ: Пауновић напустио Рединг

Veljko Paunović Foto N. Paraušić

Do raskida saradnje je došlo sporazumno, a Paunovića je na klupi tokom serije loših rezultata čuvala samo klauzula po kojoj bi mu klub u slučaju otkaza morao isplatiti primanja do kraja sezone, a ona iznose 800.000 funti.

Reding je u finansijskim problema i taj luksuz sebi jednostavno nije mogao da priušti. osim toga, tim je prvi "iznad crte" i grčevito se bori za opstanak u Čempionšipu. 

Klub će u narednom periodu do izbora stalnog menadžera, voditi legendarni Pol Ins, čiji sin tom igra za Reding na pozajmici iz Stouka.

BONUS VIDEO: NAJVEĆA ATRAKCIJA PRAGA

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?