STANKOVIĆ POSLE DERBIJA: U Partizanu rade ozbiljan posao, ali mi smo se baš dobro spremili!

Novosti online

27. 02. 2022. u 21:01 >> 21:01

VEČITI derbi, meč Crvena zvezda - Partizan, doneo je zanimljiva dešavanja na Marakani, a pobeda aktuelnog prvaka prilično je obradovala njegovog trenera, Dejana Stankovića.

СТАНКОВИЋ ПОСЛЕ ДЕРБИЈА: У Партизану раде озбиљан посао, али ми смо се баш добро спремили!

Foto: M. Vukadinović

Podsetimo, Crvena zvezda je savladala Partizan u prilično burnom 166. večitom derbiju, posle čega je Stanković izjavio sledeće za TV Arena sport:

- Nije još pobeda sezone, ali ja sam i pre utakmice govorio da su momci spremni. Odradili su posao za deset u svakom momentu. To je bilo dosta rada koji se možda golim okom i ne vidi. Pobeda znači dosta na samopouzdanju. Mi smo šampioni od prošle godine kada smo igrali dobar fudbal, pokazali smo da to nismo zaboravili. Rekao sam i ranije da imamo 16 finala, tako ćemo do kraja ići maksimalno u svaku utakmicu, rekao je Dejan Stanković pre nego što se uputio u svlačionicu, a onda i na konferenciju za štampu.

 

A na konferenciji je svoju priču počeo ovako:

- Mislim da smo dobro izanalizirali utakmicu... Sad kad se dobije, lakše može to da se uradi. Mislim da smo, iskreno, izvukli maksimum što se tiče pripreme, i što se tiče samih momaka. Mislim da su verovali u ono što smo spremali, a odradili su sjajan posao. Ne može, naravno, da se 90 minuta igra visok presing, pa je došlo do pada, ali smo mi i za to bili spremni. Kada se pad desio, povukli smo se malo, petoricu stavili nazad, povukli Sanoga... Kažem, bili smo spremni i za to. Ali, momci su stvarno odradili sjajan posao, ne bih da izdvajam pojedince, mada, kako je mali Eraković odigrao... Srnić je zlatan momak, može sve da obavi u dva pravca, možda je on nekome bio iznenađenje, za mene nije, rekao je Stanković.

Osvrnuo se, i bez da je o crno-belima pitan, na večitog rivala:

- Partizan je u baš dobroj formi, igra odličan takmičarski fudbal, ali mi smo bili svežiji, to se videlo. Dobijali smo te duele, nismo dozvoljavali Partizanu da nas u tranziciji pogura ka našem kaznenom prostoru. Još jednom kažem, čestitke i Partizanu, i Saletu (Stanojeviću), oni ove godine rade ozbiljan posao, teško ih je pobediti u aktuelnoj sezoni, rekao je Zvezdin trener.

Prezadovoljan je bio zbog 40.000 ljudi na tribinama našeg najvećeg stadiona:

- Ja sam presrećan što je Marakana bila puna, što je organizacija bila vrhunska. Čarki će biti uvek, derbi je to... A  suđenje je bilo na visokom nivou. Da li je bilo grešaka, ne znam.

Otkrio je i da je Milan Rodić, povređeni defanzivac Zvezde, dobro.

- Rodić je okej. Vrtelo mu se u glavi posle onog sudara na sredini terena. Probao je da igra, nije mogao duže, pa smo ga zamenili, otkrio je Stanković.

Bonus video: Aleksandar Katai i "projektil" kojim je postavio konačan rezultat 166. večitog derbija

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu