"BILI SMO TOTALNO NEMOĆNI" Stanojević priznao da je Zvezda zasluženo pobedila i prihvatio krivicu za poraz na sebe

Novosti online

27. 02. 2022. u 20:20

TRENER Partizana Aleksandar Stanojević posle poraza u večitom derbiju nije bežao od odgovornosti za poraz i priznao je da je Zvezda bila bolja, uz konstataciju da mu je žao navijača.

БИЛИ СМО ТОТАЛНО НЕМОЋНИ Станојевић признао да је Звезда заслужено победила и прихватио кривицу за пораз на себе

FOTO: M. Vukadinović

Zvezda je savladala večitog rivala sa 2:0 posle mnogo bolje igre u prvom poluvremenu, dok je Partizan u nastavku imao jalovu inicijativu.

- Baš smo loše igrali prvo poluvreme, totalno smo nemoćni bili. Verovatno i moj loš odabir ekipe. Nisam stavio igrače koji su bili svežiji. Žao mi je navijača. Zvezda definitivno zasluženo dobila. Prvo poluvreme velika nula za nas, ali šta ćemo. Čestitam Zvezdi -rekao je Stanojević.

Crno-beli su popravili kvalitet igre u nastavku, al ito nije bilo dovoljno dobro da se ugrozi gol rivala.

- Bili smo bolji u  drugom poluvremenu, ali nismo stvarali velike šanse. Protivnik nije dozvolio. Bili smo odlučniji i bolji nego u prvom poluvremenu, ali tako je kako je - rekao je Stanojević.

trener crno-belih ne misli da je trka za titulu sada komplikovanija jer ne pravi veliku razliku da li je prednost dva ili pet bodova.

- Ne komplikuje mnogo. Bodovno je slično. Nije prijatno kad se izgubi derbi pre svega zbog navijača, a bodovno nije strašno. Do kraja se borimo sa Zvezdom, to ostaje tako i to je važno - zaključio je Stanojević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?