"AKO NAM JOŠ NEKO POMENE..." Rusi videli skandal na dodeli Oskara, kada je Vil Smit ošamario voditelja, a reakcija...

Novosti online

28. 03. 2022. u 20:40

RAT u Ukrajini na kratko je, kada je reč o svetskim medijima, zasenio skandal koji se dogodio na sinoćnoj dodeli Oskara. Tada je komičar Kris Rok neprimereno prokomentarisao bolest Džejde Pinket-Smit, supruge Vila Smita, a čuveni glumac je zbog toga izašao na binu i ošamario pomenutog voditelja programa. Snimak tog šamara obišao je planetu, a jednu od najduhovitijih reakcija imao je fudbalski klub Spartak iz Moskve.

АКО НАМ ЈОШ НЕКО ПОМЕНЕ... Руси видели скандал на додели Оскара, када је Вил Смит ошамарио водитеља, а реакција...

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Rok je na dodeli američkih filmskih nagrada rekao da Smitova supruga, koja inače ima vrlo kratku frizuru jer boluje od alopecije, izgleda kao Demi Mur u filmu "G. I. Jane".

Nastavivši i drugom rečenicom da se šali na njen račun ("očekujem te u nastavku filma, Džejda!"), glumac je najpre sa svoje stolice rekao "ne uzimaj ime moje žene u je**na usta", a onda ustao, došao na binu i udario Roka.

Istu rečenicu ponovio je i kada se vratio na mesto, što možete pogledati i vi na snimku koji je samo na Tviteru pregledan više od 22 miliona puta:

A dok je ceo svet pričao o onome što je Vil Smit uradio...

Vil Smit i supruga Džejda Pinket-Smit / Foto: Tanjug/AP

... reagovao je i fudbalski klub Spartak.

Podsetimo, taj klub je nedavno izbačen iz Lige Evrope, u kojoj je trebalo da se sastane sa nemačkim Lajpcigom. Kažnjen je, prosto, jer je iz Rusije, a ruski sportski klubovi i organizacije su masovno izbacivani iz takmičenja zbog dešavanja u Ukrajini, u koju je ušla ruska vojska.

Uzalud su i klubovi, i pojedinačni sportisti, i reprezentacije, odnosno Savezi, pisali nadležnim međunarodnim institucijama da specijalna vojna operacija Rusije nema veze sa njima kao akterima sporta, niti u njoj ima povoda da bi se bilo kome izricale sankcije, ali i MOK, i UEFA, i FIFA, i FIBA, i Evroliga, i silne druge nadležne institucije ostale su neme na te molbe i apele. Prosto, Rusi su "morali" da budu izbačeni iz svega, a možda je najžalije Spartaku iz Moskve, koji je u trenutku izbacivanja najdalje i dogurao, do same završnice Lige Evrope.

Taj klub iz prestonice Rusije, inače, veoma je popularan na društvenim mrežama, zbog zanimljivih objava, a jedna takva, duhovita opaska, desila se i ovog dana, posle skandala na dodeli Oskara.

Naime, uz snimak trenutka incidenta, kada Vil Smit lupa šamar Krisu Roku, iz Spartaka su poručili:

- Ovako i mi, ako nam neko još samo jednom spomene Ligu Evrope.

Bonus video: Kako je Jokić postao najbolji košarkaš kada se tome ama baš niko nije nadao?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!