NAPETO ZA TITULU, KUVA ZA EVROPU: Narednog vikenda počinju plej-of i plej-aut bitke u Super ligi Srbije

Novosti online

11. 04. 2022. u 19:52

REGULARNI deo Superlige je gotov, vreme je za plej-of i plej-aut.

НАПЕТО ЗА ТИТУЛУ, КУВА ЗА ЕВРОПУ: Наредног викенда почињу плеј-оф и плеј-аут битке у Супер лиги Србије

FOTO: M. Vukadinović

Posle 30 odigranih kola neizvesnost je i dalje prisutna. Na pitanja ko će osvojiti titulu, čekirati karte za Evropu ali i spakovati kofere za preseljenje u niži rang još nema odgovora, a verovatno ih neće ni biti do kraja maja kada je na programu poslednje kolo i plej-ofa i plej-auta.

Međutim, poneke konture izgleda superligaške tabele su donekle nacrtane. Najuzbudljivije, kao što nije bilo godinama, je u borbi za sami vrh gde se večiti rivali žestoko bore za krunu. Zvezda u plej-of ulazi sa dva boda prednosti i privilegijom da u subotu ugosti Partizan u 167. večitoj priči čiji bi epilog mogao da naznači ko će pokupiti najvažniju počast u domaćem fudbalu.

Ali, ne treba zaboraviti i da posle toga i Zvezda i Partizan imaju do kraja još šest duela sa potencijalnim "minama". U slučaju da budu bodovno izjednačeni na kraju trke, titula će otići Zvezdi pošto propozicije nalažu da se u toj situaciji, prednost daje ekipi koja je u plej-of zakoračila kao prvoplasirana.

"Kuvaće" i u borbi za poziciju broj četiri koja vodi u Ligu konferencija, budući da je na trećem Čukarički daleko ispred konkurencije (13 bodova više).

BONUS VIDEO - Da li je Partizan oštećen na Banovom brdu?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KAKVA BOMBA: Mitrovića po svaku cenu žele u Premijer ligi?