BENZEMA NA "ETIHADU" PRETI SITIJU! "Građani" dočekuju Real u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona

Đ. S.

26. 04. 2022. u 09:00

POVRATAK "kralja" u meč koji je dobijao 13 puta ili ponovni juriš momaka iz plavog dela Manačestera na, od bogatih vlasnika, nametnutu "građansku" dužnost. Na to pitanje, delimičan odgovor, daće fudbaleri Mančester sitija i Reala (večeras, 21.00) u prvom meču polufinala Lige šampiona na stadionu "Etihad".

БЕНЗЕМА НА ЕТИХАДУ ПРЕТИ СИТИЈУ! Грађани дочекују Реал у првој утакмици полуфинала Лиге шампиона

FOTO: AP/Tanjug

Možda i celokupan, ako jedna od dve ekipe ostvari ubedljiv trijumf, mada je Real protiv Čelsija na sopstvenoj koži osetio da to nije garant prolaska, i da je revanš mesto i vreme za svođenje računa. Ipak, daleko od toga da će i jedni i drugi prve mačiće bacati u vodu, naročito Siti, koji je upravo minimalcem na svom bunjištu uspeo da prebrodi prepreku zvanu Atletiko.

- Pokušaćemo da budemo svoji, da odradimo dve izuzetne utakmice kako bi došli do finala. Možemo mi to, iako poštujemo Real i znamo koliko su dobri. Svi žele da dođu do finala, i Liverpul i Viljareal, ali nikada ne potcenjujte šta smo uradili da bismo bili ovde - rekao je trener "građana" Pep Gvardiola.

Španac pred Real ima određenih problema sa sastavom, povrede muče defanzivce Vokera i Stounsa, dok ni kreativac Kevin de Brujne nije 100 odsto spreman. To će gledati da iskoristi najpre Karim Benzema na čijim je krilima "kralj" izbacio Čelsi i PSŽ.

- U obe utakmice sa Sportingom, kao i u prvu sa Atletikom, ulazili smo da ne primimo gol. Moramo dobro da se branimo, Benzema je postigao dosta golova u karijeri, fantastičan je igrač. Ako se budemo dobro branili, imaćemo više prilika da stvaramo šanse za gol - dodao je Gvardiola.

RASPORED POLUFINALA LIGE ŠAMPIONA


UTORAK
Mančester siti - Real 21.00
SREDA
Liverpul - Viljareal 21.00
* Revanši 3. i 4. maja

BONUS VIDEO: TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

BUGARKA SE POHVALILA SUSRETOM SA NOVAKOM ĐOKOVIĆEM: Evo šta mu je poklonila (FOTO)