SRBIN MENJA ŽIVKOVIĆA NA GOLU PAOKA? Grci pišu - Jovanović pred senzacionalnim transferom

Novosti online

02. 05. 2022. u 09:04

PAOK vredno priprema tim za narednu sezonu, a crno-beli dres tima iz Soluna mogao bi da obuče još jedan Srbin, tačnije Nišlija.

СРБИН МЕЊА ЖИВКОВИЋА НА ГОЛУ ПАОКА? Грци пишу - Јовановић пред сензационалним трансфером

FOTO: EPA

Nakon, Andrije Živkovića, PAOK bi mogao da dovede još jednog Nišliju, Kako prenosi sajt blizak dešavanjima u PAOK-u "paokcommunity.gr" klub je zainteresovan za Aleksandra Jovanovića, golmana Apolona.

Zanimljivo je da bi Aleksandar Jovanović na golu u slučaju transfera zamenio drugog sunarodnika Živka Živkovića kome na kraju sezone ističe ugovor.

Aleksandar Jovanović u Apolonu ima sezonu karijere, odigrao je 28 duela, na 10 je sačuvao svoj gol, a primio je svega 30 golova i jedan je od najzaslužnijih što njegov tim tri kola pred kraj sezone zauzima prvo mesto i smeši mu se osvajanje šampionske titule na Kipru.

Debitovao je za reprezentaciju Srbije protiv Ukrajine, dok je ranije igrao u Orhusu, Hueski, Deportivo La Korunji, Radničkom iz Niša, Radu...

BONUS VIDEO: DEVOJČICE ŽELE DA IGRAJU FUDBAL: Tim menadžerka ženske fudbalske selekcije Bojana Veselinović

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ GLEDA BRUKU I NE VERUJE: Kakav skandal na Rolan Garosu! Da je Srbin to uradio, već bi leteo kući (VIDEO)