NIŠTA DZJUBA, NIŠTA ESTUPINJAN... Crvena zvezda naciljala nova dva napadača, jedan je povratnik

Novosti online

20. 05. 2022. u 10:29

ARTJOM Dzjuba je čini se završena priča, šanse da ruska bomba stigne na "Marakanu" su svedene na teoriju. Oskar Estupinjan, varijanta broj dva je na putu za Španiju... Ali u Zvezdi ne sede skrštenih ruku.

НИШТА ДЗЈУБА, НИШТА ЕСТУПИЊАН... Црвена звезда нациљала нова два нападача, један је повратник

FOTO: FK Crvena zvezda

Čelnici šampiona Srbije su se bacili u potragu za novim imenima, koja bi naredne sezone nosila crveno-beli dres. Definitivno, napad je prioritet, pa sada postoje nove dve želje čelnika Crvene zvezde.

Prema pisanju "Maksbetsporta", Mateo Kasijera iz Sočija, učenik Ajaksove škole, i bivši Zvezdin igrač Aleksandar Pešić, koji ima sjajnu sezonu u Karagumuruku iz Istanbula su na radaru crveno-belih.

Kolumbijac je krajem avgusta došao iz Belenensesa u Soči i na 25 utakmica postigao je 11 golova i imao pet asistencija.

Drugačiji je profil igrača od Pavkova i Ohija, a brzina i realizacija su mu glavni aduti. Ima ugovor još godinu dana, pa sledi dogovor oko obeštećenja, što će predstavljati definitivno problem Zvezdi.

FOTO: M. Vukadinović

 

Druga varijanta je Aleksandar Pešić. Turci su „teški” kada je u pitanju iskusni napadač. Pričano je sa njima pre desetak dana, ali nije samo cena problem, već što je Pešić „zvezda” koje ne žele da se odreknu. Spremni su da pojačaju ugovor, a Crvena zvezda će uskoro rešiti rebus oko pozicije golgetera, piše pomenuti portal.

Nema predaha na Marakani, čim se završi tekuća sezona, kreću pripreme za novu koja je kao po običaju puna lepih očekivanja, odnosno velikih rezultata kako na domaćoj, tako i na inostranoj sceni.

Bonus video: Svemirsko svetsko prvenstvo: Spektakl kakav fudbal ne pamti

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić besan zbog Kosova poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima