"ONI SU MOJ VULKAN!" Dejan Stanković otkrio ko ga je gurao ka tituli, pa poručio: Ovo je istorijsko proleće Crvene zvezde!

Novosti online

22. 05. 2022. u 20:39

CRVENA zvezda je ponovo postala prvak Srbije, titula je osvojena u poslednjem kolu Superlige, posle čega oduševljenje nije krio strateg starog/novog šampiona.

ОНИ СУ МОЈ ВУЛКАН! Дејан Станковић открио ко га је гурао ка титули, па поручио: Ово је историјско пролеће Црвене звезде!

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, Crvena zvezda je u zanimljivom meču savladala Voždovac i peti uzastopni put postala prvak Srbije, a Dejan Stanković, trener ekipe s Marakane, s terena je, tokom razgovora za TV Arena sport, najpre priznao šta je bilo ključno. Vera.

- Auh... Ova sezona je bila mnogo teška i, na kraju, mnogo lepa, možda i najlepša u poslednjih nekoliko godina. To je zasluga igrača i navijača. Imali smo podršku i veru kada to nije bilo dobro. Kada smo bili na -11 protiv Vojvodine u Novom Sadu, pa na -8, pa na -5, oni (navijači i igrači) su i dalje verovali da možemo da se vratimo na stari tok - istakao je Stanković.

Tome je, gotovo u dahu, dodao i sledeće:

- Odigrali smo jedno istorijskio proleće. Petnaest pobeda i jedan nerešen rezultat, to su ovi momci uradili herojski. Sve čestitke idu njima. Zahvalio bih se stručnom štabu, bez kog ne bih bio kompletan. Jednostavno, njihova podrška i sugestije su bili od ogromne važnosti. I, naravno, najveće hvala mojoj familiji, mojoj Ani, Stefanu, Filipu i Aleksandru. Oni su vulkan iz kog crpim energiju! Da nema njih, svega ovoga ne bi bilo. Volim vas puno! - rekao je Dejan Stanković i otišao da slavi titulu s igračima Zvezde.

Bonus video: Velika bakljada "delija" u završnici meča Crvena zvezda - Voždovac

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)