FOTOGRAFIJA KOJA BUDI NOSTALGIJU: Piksi i Mijat ponovo na okupu, zajedno gledaju finale Lige šampiona, a tu je i Figo (FOTO)

Novosti online

28. 05. 2022. u 15:08

VEČERAS ljubitelje najvažnije sporedne stvari očekuje veliko finale Lige Šampiona u kome se sastaju Liverpul i Real iz Madrida. Srbija možda neće imati predstavnike na terenu ali zato hoće u svečanoj loži stadiona u prestonici Francuske.

ФОТОГРАФИЈА КОЈА БУДИ НОСТАЛГИЈУ: Пикси и Мијат поново на окупу, заједно гледају финале Лиге шампиона, а ту је и Фиго (ФОТО)

FOTO: FSS

Delegacija naše kuće fudbala od petka je u Parizu, a na njenom čelu nalazi se selektor Dragan Stojković Piksi. On se sastao sa svojim saigračem iz reprezentacije i legendom krljevskog kluba Predragom Mijatovićem. A pridružio im se još jedan mađioničar sa loptom, Luis Figo.

Ono što sledi "orlovima" koje predvodi selektor Dragan Stojković jeste okupljanje u Staroj Pazovi. Nakon toga dolaze četiri utakmice u Ligi nacija. Prva je na porogramu 2. juna, protivnik je Norveške, a tri dana kasnije na stadion "Rajko Mitić" dolazi Slovenija. Nakon toga slede gostovanja u Švedskoj i u Sloveniji.

Bonus video: Katar - obilazak neobičnog stadiona za Svetsko prvenstvo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Ispostavilo se da je razlog veoma ozbiljan, iako je na mogućnost da se nešto tako desi - upravo Nole i upozorovao organizatore. Sada on plaća skupu cenu, ali... i čelnici tog grend slema "čupaju kosu". Evo i zašto.

08. 06. 2024. u 17:30

Komentari (0)

KAKO, MOLIM?! Da li je moguće da je Vilander ovo rekao o Novaku Đokoviću?