TRAŽE POJAČANJA PREKO FEJSBUKA: Hrvatski drugoligaš ima oprobani recept za uspeh, protekle sezone im je zamalo izmakla promocija

Novosti online

04. 06. 2022. u 18:16

FUDBALSKI klub Rudeš iz Zagreba osnovan je krajem prošlog veka a tokom kratke istorije uspeo je i da dve sezone provede u najvišem razredu hrvatske fudbalske piramide.

ТРАЖЕ ПОЈАЧАЊА ПРЕКО ФЕЈСБУКА: Хрватски друголигаш има опробани рецепт за успех, протекле сезоне им је замало измакла промоција

foto: N. Paraušić

pre tri godine ispali su u Drugu ligu a prošle godine im je za dva boda promakla promocija u najviši rang. Prošle zime su na originalan način tražili pojačanja, a to je očigledno dalo rezultate pa su se i ovog leta odlučili na isti korak.

- Ambicija kluba za sezonu 2022/23 je jasna, ulazak u ligu 10 najboljih klubova u Hrvatskoj! Dve godine za redom smo bili blizu cilja, ali smo dovoljno sazreli da nadolazeća sezona bude naša sezona. Ukoliko imaš ambiciju i bio si igrač 1. ili 2. HNL lige ili igrao u inostranstvu, kontaktiraj nas i postani drukčiji od drugih - objavio je klub na Fejsbuku.

Rudeš je pree nekoliko meseci zauzeo stupce štampe u regionu kada je klub za igrača Cibalije platio obeštećenje u vidu tri konstrukcije gola - sa mrežama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PREVIŠE JE PASIVAN, TITULA NEĆE DOĆI SAMA: Federer uputio oštre reči Zverevu