SRBIN NA NASLOVNOJ STRANI GAZETE: Dušan Vlahović u Torinu dobija saigrača iz reprezentacije

Novosti online

07. 06. 2022. u 10:42

JUVENTUS je završio sezonu za zaborav. Rana eliminacija iz Lige šampiona, izgubljene bitke u Seriji A i Kupu Italije su dovoljan signal da nešto mora da se menja.

СРБИН НА НАСЛОВНОЈ СТРАНИ ГАЗЕТЕ: Душан Влаховић у Торину добија саиграча из репрезентације

Foto: AP Photo/Armando Franca

U novoj sezoni sve će biti podređeno Dušanu Vlahoviću koji je tokom zimskog prelaznog roka stigao u Torino, ali na kraju nije iskazao potencijal kakav je nagovestio u Firenci. 

Malo zahvaljujući svojim zaslugama, ali čini se mnogo više što nije imao dostojne saigrače u crno-belom dresu, zbog toga Juventus kreće u renoviranje tima.

FOTO: Tanjug/AP

 

"Gazeta" na naslovnoj strani donosi priču o Filipu Kostiću kao glavnoj meti "stare dame". Srpski fudbaler godinama već igra fantastično u Bundesligi, a ove sezone je proglašen i najboljim igračem Lige Evrope u kojoj je vodio Ajntraht iz Frankfurta do pehara.

To nije prošlo neopaženo u svetu fudbala, pa trener Juventusa Masimilijano Alegri po svaku cenu želi da na raspolaganju ima reprezentativca Srbije.

Osim Kostića, Italijani pišu i da Alegri hoće Anhela di Mariju, ali Argentinac i dalje vaga između Juventusa i Barselone.

Filip Kostić je karijeru započeo u Radničkom iz Kragujevca, a sa nepunih 20 godina se otisnuo u inostranstvo gde je zaigrao za Groningen. Posle dve sezone u Holandiji se preselio u Nemačku, gde je redom branio boje Štutgarta, Hamburga i Ajntrahta.

Za reprezentaciju Srbije je debitovao pre sedam godina i od tada je u dresu sa nacionalnim grbom odigrao 46 utakmica, na kojima je upisao tri gola i devet asistencija.

FOTO: Tanjug/AP

 
 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a