ŠPANSKA SAPUNICA NA BAVARSKI NAČIN: Levandovski se posvađao sa trenerom, čelnici Bajerna pokušali da zataškaju incident

Novosti online

09. 06. 2022. u 14:31

FUDBALER Bajerna i poljski reprezentativac Robert Levandovski sukobio se na jednom treningu tokom prošle sezone sa trenerom minhenskog kluba Julijanom Nagelsmanom, prenose nemački mediji.

ШПАНСКА САПУНИЦА НА БАВАРСКИ НАЧИН: Левандовски се посвађао са тренером, челници Бајерна покушали да заташкају инцидент

FOTO: Tanjug/AP

Nemački "Bild" navodi da je Nagelsman na jednom treningu pokušao da posavetuje Levandovskog kako bi trebalo da se bolje postavi u protivničkom šesnaestercu na centaršut svojih saigrača. Trener Bajerna je smatrao da bi ovaj savet pomogao njegovom pulenu da lakše postiže golove i da ujedno stvara više izglednih šansi tokom utakmica.


Međutim, ovaj savet nije naišao na dobru reakciju Levandovskog, koji je, kako tvrdi "Bild", rekao treneru da "zna šta radi" i podsetio da je on fudbaler koji je postigao 40 golova u jednoj sezoni Bundeslige. Nakon toga je usledila žučna rasprava trenera i igrača koji više nisu mogli da prikriju međusobnu netrpeljivost. 



Bavarski mediji tvrde da je Bajern vešto krio ovaj incident sa treninga da ne bi tokom sezone narušio atmosferu u redovima šampiona Bundeslige.


Levandovski ima ugovor sa Bajernom do juna naredne godine, a poljski napadač je više puta javno zatražio da napusti klub. Najveće interesovanje za fudbalera Bajerna je pokazala Barselona, a nemački klub traži obeštećenje od 50 miliona evra. Levandovski je član Bajerna od 2014. godine. On je za nemački klub odigrao 375 mečeva, postigao je 344 gola i imao je 72 asistencije.


Bonus video: Svemirsko svetsko prvenstvo: Spektakl kakav fudbal ne pamti
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)