AJAKS PREDSTAVIO TRENERA: Šroderu klupa, kapiten Tadić pozirao

Novosti online

22. 06. 2022. u 22:34

NOVA sezona, novi dres, novi trener. Mnogo toga novog ima u Ajaksu, a najveći holandski klub predstavio je novog trenera.

АЈАКС ПРЕДСТАВИО ТРЕНЕРА: Шродеру клупа, капитен Тадић позирао

FOTO: FK AJAKS

Erik ten Hag je nedavno osvojio 36. titulu u istoriji "kopljanika", otišao u Mančester junajted, a klub iz Amsterdama juče je i zvanično predstavio Alfreda Šrodera, 49-godišnjaka, rođenog Holanđanina, koji je prošle sezone bio trener belgijskog Briža, i takođe mu doneo titulu.


- Dobro došao nazad - oglasio se Ajaks uz Šroderovu fotografiju sa potpisivanja ugovora, uz podsećanje da je on bio Ten Hagov pomoćnik pre tri godine, kada su "kopljanici" dogurali do polufinala Lige šampiona i na tom putu, u osmini finala, deklasirali Real u Madridu (4:1).

Po svemu sudeći, Šroder će i sledeće sezone imati istog kapitena u ekipi, pošto je Dušan Tadić pre dva dana pozirao u novom dresu, koji donekla podseća na neke prethodne slavne godine i generacije Ajaksa. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)