NOVA MILIONSKA PONUDA STIGLA NA MARAKANU: Strahinja Eraković postaje zvezda prelaznog roka

Novosti online

06. 07. 2022. u 14:58

TALENTOVANI štoper Crvene zvezde i reprezentacije Srbije Strahinja Eraković mogao bi da postane glavna zvezda prelaznog roka.

НОВА МИЛИОНСКА ПОНУДА СТИГЛА НА МАРАКАНУ: Страхиња Ераковић постаје звезда прелазног рока

FOTO: M. Vukadinović

Zvezda je već odbila ponude Zenita i moskovskog Dinama za Strahinju Erakovića, ali kako stvari stoje, crveno-beli će teško zadržati talentovanog štopera.

Prema saznanjima Kurira, za Strahinju Erakovića stigla je ponuda od jednog kluba iz Francuske vredna 9.000.000 evra. U Crvenoj zvezdi su spremni za pregovore i transfer, ali neće da idu ispod zacrtane sume od 10.000.000 evra. Moguće je da do dogovora ipak dođe, ukoliko se zainteresovane strane usaglase oko procenata za narednu prodaju.

Strahinja Eraković bio je interesantan ruskim klubovima Zenitu i moskovskom Dinamu. Šampion iz Rusije procenio je da mu je primarno da izabere štopera sa jačom levom nogom, pa su izabrali prilično jeftinijeg Brazilca iz Sočija Rodrigaa, kojeg je tražila i Crvena zvezda. Moskovski Dinamo nudio je 8.000.000 evra i nisu podizali ponudu.

Tokom proleća za Strahinju Erakovića postojao je interes iz Italije, jer su ga pratili skauti Torina, Verone i Kaljarija. Tada se i dosta pisalo o mladom Srbinu u Italiji, a tamošnji novinari poredili su ga sa legendarnim Nemanjom Vidićem.

Crvena zvezda je poslednji put poslovala sa Francuzima 2018. kada su za 12.000.000 evra prodali Nemanju Radonjića. Ovog proleća francuski Lans pratio je talentovanog Nikolu Stankovića, nudio zanimljivu sumu za njegov otkup, međutim, u Ljutice Bogdana nisu želeli ni da čuju za transfer.

 

BONUS VIDEO - Igrači Crvene zvezde otputovali na pripreme u Sloveniju

 
 


 

(Kurirsport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest