ZVEZDA REAL MADRIDA OPLJAČKANA: Valverde i njegova devojka doživeli veliku neprijatnost na Ibici

Tanjug

09. 07. 2022. u 17:46

FUDBALER Real Madrida Federiko Valverde opljačkan je u španskom letovalištu Ibica, gde je boravio na odmoru sa devojkom Minom Bonino, preneli su danas španski mediji.

ЗВЕЗДА РЕАЛ МАДРИДА ОПЉАЧКАНА: Валверде и његова девојка доживели велику непријатност на Ибици

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Krajem juna u istom mestu opljačkan je i igrač PSŽ-a Marko Verati, koji je bio na odmoru sa suprugom Džesikom Edi. Provalnici su tada Italijanu odneli nakit, novac i druge stvari u vrednosti oko tri miliona evra.

Valverde je prošao bolje jer je suma koja je nestala daleko manja, a njegova lepša polovina smatra da je u sve umešan kuvar koji ih je dočekao.

- Kad smo došli u kuću, kuvar je već bio tamo. Rekao nam je kako trenutno ima samo jedan ključ od kuće, te da će ga zadržati kako bi ujutru mogao da uđe u kuću i napravi nam doručak, a da nas ne ometa. Sledećeg jutra nisam mogla da ustanem iz kreveta, sve mi se vrtelo, povraćala sam - ispričala je Bonino, a preneli španski mediji.

Valverdeova devojka shvatila je da su opljačkani kada je uspela da se spusti u prizemlje.

- Sat vremena kasnije jedva sam ustala i spustila se u prizemlje, gde su nam koferi bili ispreturani. U bunilu sam nekako našla novčanik, ali bio je prazan. Ukradeno nam je 10.000 evra iz njega. Onda se pojavio kuvar i rekao da je sve tako bilo kada je on došao u kuću - ispričala je Valverdeova izabranica.

BONUS VIDEO: Rusi navijaju kao jedan: Kosovo je srce Srbije!

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista