"DŽENTLMENSKI" DOGOVORI: Ovako je Crvena zvezda pomerila derbi kola s Vojvodinom

Tanjug

25. 07. 2022. u 16:10

UTAKMICA 5. kola Superlige Srbije između Vojvodine i Crvene zvezde, koja je trebala da bude odigrana 6. avgusta u Novom Sadu, odložena je zbog obaveza beogradskog kluba u kvalifikacijama za Ligu šampiona, prenosi "Mocart sport".

ЏЕНТЛМЕНСКИ ДОГОВОРИ: Овако је Црвена звезда померила дерби кола с Војводином

Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda će u narednom, 4. kolu Superlige Srbije na svom terenu igrati sa Radnikom, a potom srpskog prvaka čeka prvi meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa boljim iz duela između Pjunika i Dudelanža.

U prvom meču 2. kola kvalifikacija za LŠ slavio je klub iz Luksemburga sa 1:0, a revanš je na programu sutra na stadionu Dudelanža.

Crvena zvezda će biti domaćin u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, koji je na programu 3. avgusta u Beogradu od 20.45 časova.

Srpski šampion bi potom trebao 6. avgusta da gostuje u Novom Sadu. Međutim, Crvena zvezda je zatražila da se taj meč pomeri za neki drugi termin, a Vojvodina i čelnici Mocart bet Superlige Srbije su pristali na molbu beogradskog kluba.

Pomenuti portal navodi da će "Vojvodina i Crvena zvezda meč odigrati 19. oktobra, a prema džentlmenskom sporazumu čelnika SLS i klubova iz prošle sezone, dozvoljeno je samo jedno odlaganje utakmice".

Podsetimo, Zvezda je sinoć savladala ekipu Mladosti i pobegla svom najvećem rivalu Partizanu na četiri boda udaljenosti.

Bonus video: Kad je u halu ušao vojni orkestar, "grobari" i "delije" zagrmeli kao jedan!

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)