SRBIN TEMA DANA U REALU: Luka Jović izaziva potrese i kada napusti klub

Novosti online

30. 07. 2022. u 21:36

NAPUSTIO je Luka Jović prestonicu Španije, ali i dalje se piše i priča o srpskom golgeteru na Iberijskom poluostrvu.

СРБИН ТЕМА ДАНА У РЕАЛУ: Лука Јовић изазива потресе и када напусти клуб

Foto: M. Vukadinović, AP, Tviter printskrin

Naime, "Marka" piše da Real, zasad, nije okrenut dovođenjem pojačanja, već isključivo prodaji, a da su dolazni transferi, za sada, na čekanju, ili se neće ni desiti do kraja prelaznog roka. 

Kao razlog tome navode to, što su čelnici kraljevskog kluba praktično "bacili novac u bunar" kupovinom našeg reprezentativca, koji se uprkos tome što nije dobio pravu priliku, navodi kao jedan od najvećih promašaja slavnog tima. 

Tanjug/AP

Španski dnevnik "Marka", dobro upućen u sve vrste aktivnosti fudbalskog giganta iz Madrida, piše da čelnici Reala, upravo zbog grešaka sa Jovićem, neće brzati sa eventualnim transferom, u koji valja investirati veliki novac.

Alternativa za Karima Benzemu se mora naći, Marijano i Borha Majoral su na izlaznim vratima, što će praktično značiti da klub ostaje sa samo jednim klasičnim napadačem. 

Ipak, Madriđani su se dobro opekli kupovinom Jovića. Izdanak Zvezdine škole je prošlog leta došao je u "kraljevski klub" u transferu vrednom 60 miliona evra iz Ajntrahta, a bruto godišnja plata iznosila je basnoslovnih 20. 834.000 evra.

Dobrano je ispraznio kasu Reala Luka, a Florentino Perez odlučio je da promeni politiku klubu, te da na fudbalsku transfer pijacu izađe tek kada staloženo razmotri svaki aspekt kupovine i rizike koja ona sa sobom nosi.


BONUS VIDEO: "Dibala groznica"
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

MITROVIĆ ISPRIČAO SVE: Evo šta je golgeter rekao o atmosferi u reprezentaciji Srbije