FUDBALERI Čukaričkog prethodne noći su na stadionu Partizana ugostili favorizovani Tvente. Poraženi su rezultatom 3:1, ali pored dešavanja na travnatom terenu, jedan detalj sa tribina privukao je veliku pažnju.

Meli

05.08.2022. 16:12

Serbija nikad nece kolonizovati Republiku Kosova jer serbija je stara nema ko do 2050 bice sa 5 miliona stanovnika Hervatska ce pripojiti pola Vojvodine i nema nishta od serbije Vucic nece videti to .

Ljubica

05.08.2022. 18:11

A šta kažeš Hrvatska će pripojiti pola Vojvodine, misliš oni o tome sanjaju. Isto kao što ti i tvoji sanjate pripajanje Albaniji.Inače postoje i snovi, koji se u noćnu moru pretvore.Pa ni ta tvoja tzv Kosova zvanično ne postoji kao država, a ti počeo da brineš kako bi još nešto uzeo Srbiji.Imaš ti drugih briga, veruj mi, samo ni ti to ne vidiš.

db

06.08.2022. 12:50

@Meli- znamo kako se deca prave - ne treba savet -stari Srbi i mlade s raznih strana sveta . A Kosovo i Metohija su Srbija zauvek - brzo će KFOR i NATO kući odatle - nema para , nema municije , nema više EU . Srpska dijaspora će brzo da nagrne na Kosovo i Metohije , brže nego što misliš.