"MITROVIĆ JE ŽIVOTINJA"! Kapiten Fulama ubeđen da od Srbina zavisi budućnost kluba

Novosti online

06. 08. 2022. u 21:09

KAPITEN Fulama na utakmici prvog kola Premijer lige protiv fudbalera Liverpula, Amerikanac Tim Rim, izjavio je da je srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović "prava životinja" i da će londonski klub biti dobro sve dok Srbin postiže golove.

МИТРОВИЋ ЈЕ ЖИВОТИЊА! Капитен Фулама убеђен да од Србина зависи будућност клуба

FOTO: FK FULAM

Mitrović je bio dvostruki strelac u remiju Fulama protiv Liverpula (2:2), a u pojedinim momentima meča poigravao se sa odbranom viceprvaka Evrope i Engleske.

- Kada mu je dan, on je prava životinja i pokazao je to ponovo danas. Dokle god Mitrović postiže golove, mi ćemo biti na dobrom mestu - izjavio je štoper Fulama, a preneo Dejli mejl.

Amerikanac je istakao da Fulam više neće biti takozvani ''''jo-jo klub'''' koji godinama unazad ispada iz Premijer lige i vraća se u nju.

- To je na medijima da diskutuju. Mi znamo gde želimo da budemo, mi znamo gde su nam srca, mi znamo gde su nam umovi i na kraju, znamo šta treba da uradimo da bismo bili ovde - rekao je Rim i dodao da je bod protiv prošlogodišnjeg finaliste Lige šampiona ogroman podstrek za tim Fulama.

BONUS VIDEO: DIBALA GROZNICA: Spektakularan doček za novog fudbalera Rome

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)