STOP ZA BRASELONINE NOVAJLIJE: Katalonci ne mogu da registruju pojačanja!

Novosti online

06. 08. 2022. u 23:02

NE žali para ovog leta Barselona, skupocena pojačanja stižu kao na traci. Rafinja, Levandovski, Kunde, svi oni su nedavno stavili paraf na ugovor sa katalonskim gigantom koji je na obeštećenja potrošio 153 miliona evra. Međutim, sada je problem u redovima španskog kluba kako pronaći formulu da ti momci i zaigraju na startu prvenstva?!

СТОП ЗА БРАСЕЛОНИНЕ НОВАЈЛИЈЕ: Каталонци не могу да региструју појачања!

FOTO: EPA

Za rubriku "verovali ili ne" je vest da je španska liga ponovo zabranila Barseloni da registruje pomenute igrače usled ogromnih izdataka za plate koji prevazilaze dozvoljene limite. Pravilo u španskom prvenstvu zbog kojeg nisu mogli da potpišu novi ugovor sa Leom Mesijem opet pravi probleme za ambiciozni projekat Đoana Laporte i Ćavija. Kako navodi španski "Kope", Katalonci imaju višak od 140 miliona evra na platnom spisku koji moraju da srežu.

Da bi se to ostvarilo, prinuđeni su da prodaju igrače, a prvi na spisku za "odstrel" su Frenki de Jong i Memfis Depaj, koji sa druge strane i ne planiraju odlazak. Ako ni to ne bude dovoljno, Đoan Laporta je potvrdio da će Barselona prodati još deo sopstvenih sredstava, kao što su TV prava i udeo u klupskom studiju, što je već učinjeno kako bi se ojačale klupske finansije koje su u velikoj dubiozi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)