ZVEZDA PRODAJE IGRAČA KOJI JE REŠIO DERBI ZA TITULU? Milioni spremni da krenu na "Marakanu"

Novosti online

07. 08. 2022. u 21:18

VOLE navijači FK Crvena zvezda kada u njihov omiljen klub stižu pojačanja, ali fudbalski transferi su, generalno gledano, "dvosmerna priča", pa je takav slučaj i kada se radi o najnovijim vestima s Marakane..

ЗВЕЗДА ПРОДАЈЕ ИГРАЧА КОЈИ ЈЕ РЕШИО ДЕРБИ ЗА ТИТУЛУ? Милиони спремни да крену на Маракану

FOTO: FK Crvena zvezda

A ona glase da je u tabor srpskog šampiona stigla jedna unosna ponuda.


Vrlo unosna.


Naime, kako javlja "Mocart sport", zbog dolaska Aleksandra Pešića, a izvrsne forme Milana Pavkova na početku nove sezone, moglo bi da se desi da Crvenu zvezdu posle samo šest meseci u njoj - napusti Ohi Omoidžuanfo.

Evo kako pomenuti portal javlja o tome:

"Aleksandar Pešić je doveden da bude prva opcija u špicu, Milan Pavkov je ušao u seriju golova i trenutno je prvi strelac Mocart vet Superlige Srbije. Trenutno je na margini dešavanja, kada je reč o Zvezdinim špicevima, Norvežanin Ohi, pristigao iz Moldea u januarskom prelaznom roku. I ostavio je Ohi solidan utisak tokom šest meseci privikavanja u Ljutice Bogdana, postigavši 11 golova u svim takmičenja. Uz onaj najvredniji: u martovskom večitom derbiju.

Ohi / Foto: M. Vukadinović

Međutim, napadač visok 188 centimetara mogao bi vrlo lako u skorije vreme da napusti Crvenu zvezdu. Posebno imajući u vidu njegov nezavidni status na početku ove takmičarske godine, pošto je na šest mečeva odigrao svega 18 minuta. Protiv Kolubare, kada je pitanje pobednika bilo rešeno. Na njegov status uticala je i povreda zadobijena tokom rada u Sloveniji, koja ga je izbacila iz ritma dve sedmice. Dovoljno da Milan Pavkov iskoristi šansu...

Ne bi imali ništa protiv na Marakani da prodaju Ohija do kraja prelaznog roka i poslednja dešavanja idu u tom smeru. Prema saznanjima Mocartsporta, za nekada najboljeg strelca norveške lige vrlo je zainteresovana turska Konja. Predstavnik tamošnje Superlige u kvalifikacijama za Ligu Evrope pokazao je spremnost da za Ohija izdvoji između milion i po i dva miliona evra. To je suma koja je zagolicala čelnike Crvene zvezde, pokazali su spremnost za završnu rundu razgovora. Čak se može čuti da je sa ponudom Konje upoznat i Ohi, te da njegov menadžerski tim pokušava da izdejstvuje što bolje lične uslove", piše, između ostalog, pomenuti portal.


Pominju se još i interesovanja iz Saudijske Arabije i Rusije, ali je trenutno najkonkretniji  tim koji je bio treći u prošlom izdanju turskog šampionata.

BONUS VIDEO VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024