SRPSKI ŠOU USRED RIMA: Kako su Konstrakta i Dara Bubamara "ispratile" Murinjovu Romu u novu sezonu pred punim Olimpikom (VIDEO)

Novosti online

07. 08. 2022. u 21:39

NESVAKIDAŠNjA scena na Olimpijskom stadionu u Rimu desila se ovog vikenda, a za nju su bili zaslužni - Srbi.

СРПСКИ ШОУ УСРЕД РИМА: Како су Констракта и Дара Бубамара испратиле Мурињову Рому у нову сезону пред пуним Олимпиком (ВИДЕО)

Ilustracija

Fudbalski klub Roma je pred punim "Olimpikom" predstavio osnaženu ekipu kojom kreće u novu sezonu, a tom prilikom su igrači trenera Žozea Murinja sami birali uz koju muziku će izaći na čuveno igralište stadiona u italijanskoj prestonici.

Kako su u taboru "vučice" od ovog leta i dva Srbina, oni su izabrali i srpske pesme za to predstavljanje.

Naš mladi reprezentativni golman Mile Svilar rešio je da se sa zvučnika "Olimpika" čuje glas Dare Bubamare kada je on izlazio na teren...

... a iskusni Nemanja Matić, koji je stigao u Romu iz Mančester junajteda, za svoje predstavljanje izabrao je Konstraktu i njen evrovizijski hit "In corpore sano":

Kompletno predstavljanje ekipe Žoze Murinja, pred prijateljski meč sa Šahtjorom, možete pogledati u snimku koji je pred vama:

BONUS VIDEO VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)