IZRAELCI U STRAHU, A JOŠ NISU NI KROČILI NA MARAKANU! Trener Makabija iznenadio izjavom: "Izgubio sam 10 godina života..."

Novosti online

10. 08. 2022. u 22:13

Trener Makabija iz Haife, narednog Zvezdinog protivnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona, Barak Bakhar je rekao posle eliminisanja Apolona da je izgubio deset godina života kada su Kiprani dali drugi gol u revanš meču.

ИЗРАЕЛЦИ У СТРАХУ, А ЈОШ НИСУ НИ КРОЧИЛИ НА МАРАКАНУ! Тренер Макабија изненадио изјавом: Изгубио сам 10 година живота...

FOTO: EPA

Izraelski klub je do ove faze došao eliminacijom Apolona i to pobedom u prvoj utakmici 4:0, dok je u revanšu u Limasolu strepeo jer je posle prvog poluvremena bilo 2:0 za Kiprane.

Trener Makabija Barak Bakhar priznao je da se uplašio za prolaz kada je Apolon lako došao do dva pogotka.

– Bilo je zastrašujuće. U fudbalu sve može da se desi i drago mi je da se košmar nije dogodio. Izgubio sam deset godina života – rekao je Bakhar i dodao:

– U fudbalu sve može da se desi i to smo videli sada. Rezultat nije bio pravi pokazatelj situacije na terenu jer smo imali toliko prilika. Na kraju veliki meč za nas kod kuće nam je dao veliku prednost i zato smo prošli u plej-of. U drugom poluvremenu smo igrali kao muškarci, bez obzira na pritisak i bili smo bolji – rekao je trener Makabija.

Sledi dvomeč protiv Crvene zvezde za ulazak u grupnu fazu elitnog takmičenja.

– Ostvarili smo veliki uspeh. Hoćemo da dostignemo naše snove – poručio je Bakhar.

Bonus video: Katar - obilazak neobičnog stadiona za Svetsko prvenstvo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)