"ZAPADNA PROPAGANDA ISPIRA MOZAK!" Bivši fudbaler Crvene zvezde digao Rusiju na noge

Novosti online

11. 08. 2022. u 20:31

BIVŠI reprezentativac Srbije dao je intervjuu za "Čempionat", o kome bruji Rusija.

ЗАПАДНА ПРОПАГАНДА ИСПИРА МОЗАК! Бивши фудбалер Црвене звезде дигао Русију на ноге

Foto: Profimedia

Naime, Nemanja Pejčinović, nekadašnji štoper Crvene zvezde, koji je tri puta nosio dres naše nacionalne selekcije, a u toku karijere je četiri godine igrao za Lokomotivu iz Moskve, otkrio je da mu nije jasno zašto su strani fudbaleri otišli iz Rusije nakon početka sukoba u Ukrajini.

- Niko ne sme da dira Rusiju. Ne razumem zašto su svi ti stranci otišli iz zemlje. Poneli su se kao devojčice. Tako ne rade pravi muškarci. Zašto su uopšte dolazili u Rusiju, zarađivali novac, a onda posle pričali kako je tamo loše? To je čisto sr**e. Zapadna propaganda je isprala mozak ljudima. Stranci ni ne znaju šta se stvarno događa - rekao je Pejčinović.

On je odluke onih koji žele da odu iz Rusije nazvao velikom greškom.

- Sad je trenutak da se stranci odluče da li su za istok ili za zapad. Ako ti odu na zapad, napraviće veliku grešku. Tamo neće zarađivati kao što mogu u Rusiji.

Foto: FK Voždovac

I "vrapci na grani znaju" da se Rusija suočava sa sankcijama, ali, uprkos tome, Pejčinović ne brine za budućnost ove zemlje.

- Rusija je zemlja koja je sama sebi dovoljna, može sama da se izdržava, ne zavisi ni od koga. Za razliku od Evrope, ova zemlja je u dobroj situaciji za život. Rusiji nisu potrebni izdajnici, pustite ih neka se odvuku na sve četiri - zaključio je bivši igrač beogradskog velikana sa "Marakane".

Tridesetčetvorogodišnji centralni bek, prve fudbalske korake napravio je na Banjici, igrajući za Rad, a kao mlad je prešao je u redove Crvene zvezde, gde se zadržao tek pola godine. Iz Rada je prodat Nici 2011. godine, a 2014. je pošao putem Moskve i obukao dres Lokomotive, u koju je došao kao slobodan igrač.

Nakon četiri godine je prešao u Kinu, a godinu i po dana iz Jataija je stigao na Voždovac. Za Fakel iz Voroneža je igrao od 2020, do 2022. godine, a od ovog leta je u potrazi za novim ugogom, i novom destinacijom.

BONUS VIDEO VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?